RSS

joi, 28 ianuarie 2010

Ecce qui sum

Născut din îngemănarea perfidă dintre o speranţă nedesăvârşită şi un scop imprecis, a apărut o fiinţă relativ ciudată...EU...cine sunt eu?...Dacă aş ştii probabil că n-aş mai fi aici! Sunt multe, dar în acelaşi timp sunt un nimic...sunt un cântec scris de un cântăreţ prost, care s-a precipitat în dorinţa de a compune o capodoperă, şi a încurcat totul...sunt o poezie incă nescrisă, gândită şi recitată în fiecare seara de un poet trist şi impersonal...sunt un gând ce fuge permanent de mintea ce l-a săvârșit, astfel că niciodată nu-şi va găsi împlinirea...sunt o pictură renascentistă pe care toţi o încadrează în cu totul şi cu totul alte curente, iar puţinii care reuşesc să-i descopere adevărata valoare nu rezistă prea mult...sunt un ţipăt care se propagă la infinit, cu o putere atât de mare încât nimeni nu îl poate percepe, deşi le bântuie urechile în fiecare clipă...sunt un copac care se udă singur, îşi caută cu disperare lumina pentru a supraviețui şi se fereşte de umbra copacilor din jurul lui...sunt o picătură de ploaie, încă în cădere care își anticipează fiecare moment conştientă de faptul că nu poate schimba nimic şi, inverşunată împotriva gravitaţiei, încearcă să-şi lungească sfârşitul ferindu-se de vânt...sunt o piatră seacă care se crapă în fiecare moment, şi fiecare urmă a sa e dovada supravieţuirii în timp...sunt o amintire ce deseori se uită, iar când este amintită e prea tarziu...sunt un înger, sau, un demon, condamnat sau privilegiat să trăiască sau să moară printre alte flori pe care le-a ocrotit cu aripile sale şi cu al căror miros şi-a îmbiat fiecare suflare a fiinţei...sunt ceea ce vreau să fiu şi nu sunt şi ceea ce nu vreau să fiu dar sunt....

28 gânduri:

remy spunea...

ce pot sa spun... mi se pare deosebita descrierea ta... esti o enigma si nu sunt convinsa ca vreau sa te descifrez...poate asa trebuie sa ramai...o enigma

Anonim spunea...

daca ei ii plac enigmele,mie nu-mi plac.eu prefer ca lucrurile sa fie cat mai clare.cu atat mai mult cand este vorba despre un OM. consider ca descifrarea unui om tine de natura noastra,de cunoastere. Ma rog,gandiri diferite,personalitati diferite.
Iar cat despre tine,cel pe care il citim, spor la scris! :)

Clapi spunea...

imi place ce am descoperit aici ..

Flavia spunea...

Daca nu ar fi ceva mai ambigu pt ce naiba ne-am mai chinui o viata sa intelegem?
Despre cine am mai citii la orele de romana din liceu si nu numai?
Eu nu le zic enigme,nici mistere,nci ambiguitati.
Oamenii inteligenti vor lucruri complicate,pt ca ei pot sa le simplifice.
Oamenii mai putin inteligenti cauta lucruri simple,cat pot duce.
Fiecare duce atat cat poate!
Asadar,pt mine oamenii ca tine se numesc artisti!
Te felicit pt tot

alessya20 spunea...

Te felicit pentru talentul cu care iti asezi cuvintele pe pagina :)

Anonim spunea...

@mihaela: toti oamenii sunt enigme

Haos Online spunea...

Uuuuuuuuuu, esti o fiinta complexa. Ok! Ok! Toate fiintele sunt complexe. :) Scrii frumos.

Adnana spunea...

hah, cam asa scriam eu acum trei ani, aka la 16. se vede ca esti barbat, iti exprimi barbatia prin...copilarii lingvistice, oricum m-am distrat putin:) mai ales ca ai incercat sa accentuezi acele caracteristici controversate ce ne definesc ca oameni.

tu, dragul meu, poesis criptic, trebuie sa renunti la persona. ma intreb ce ai acolo sub cortina:)

Unknown spunea...

Accept că, poate, ceea ce am scris acolo sunt "copilării lingvistice". Accept și ironia la adresa mea, deși nu văd de unde survine ea, dar unele lucruri sunt inexplicabile, sau au explicații care i-ar leza pe cei ce le fondează, așa că nu o să le expun.
Ceea ce mi se pare stupid este să pui copilăria exprimării mele pe seama faptului că sunt bărbat. Nu sunt misogin, dar dacă trebuie să fim corecți, de-a lungul timpului, 90% din poeții lumii au fost bărbați...așa că motivările tale sunt mai mult decât stupide;)
E bine totuși că te-ai distrat. Asta înseamnă că ți-am creat o reacție, fie ea nu cea la care mă așteptam...

coffee bean spunea...

Misoginul este barbatul care uraste femeile, nu acela care spune adevarul despre ele.E adevarat ca multe dintre ele nu au profunzime spirituala, ca sunt mai putin dezvoltate intelectual, ca sunt mai putin artiste, ca nu simt la fel de puternic. Exista si exceptii, dar femeile sunt in general mult prea pretentioase. Si mai potrive drept muze decat drept creatoare. Stiu mai bine. Sunt una dintre ele.

Oani spunea...

foarte frumoasa descrierea ta

Unknown spunea...

Mulțumesc frumos...mă bucur că măcar ceva ți-a plăcut!:)

andreea spunea...

sincera sa fiu....nu pot spune decat....fara cuvinte...te vizitez de ceva vreme si continui in a ma uimi si incanta privirea si mintea...felicitari pt ca esti asa cum esti si pt ca...ne arati si noua.....

Unknown spunea...

Mulțumesc frumos Andreea. Mă bucură aprecierile tale și mă încurajează să nu dezamăgesc. Îți mulțumesc și eu că mă vizitezi și că îți place ce fac!:)
PS: Cum ai aflat de blogul meu?:D...sau...cine ești?:P(în cazul în care ne cunoaștem de pe undeva)

andreea spunea...

Cu placere.....de blogul tau am aflat de pe neogen:P.....o zi superba iti doresc.....

Anonim spunea...

,,Şi însăşi natura, atotştiutoare
Ea insaşi nu ştie ce eşti: om sau floare ?
Sau numai un turn rătăcit printre case,
Un turn de pe care cad pietre preţioase ?'' Corydon

Anonim spunea...

esti un inger venit sa aduci un pic de lumina. sufletul tau stie foarte bine care iti e misiunea, trebuie sa intri in interiorul tau sa afli. esti un suflet minunat venit din inalt

Anonim spunea...

am citit... Parca mi-am gasit sufletul pereche :)

JMM.one spunea...

esti un scorpion ? nui asa?

Unknown spunea...

Nu cred în zodii dar dacă îți prezintă interes sunt balanță și am ascendentul în vărsător :)

ligia mihaela spunea...

muzica si randurile tale m-au captivat intrutotul..sunt placut impresionaya de ce am gasit aici si probabil ca voi reveni destul de des.Mi se intampla adesea sa caut locuri asemanatoare cu acesta...pline de liniste si frumos...e minunat ce oferi....multumesc

Unknown spunea...

Mulțumesc și eu Ligia :)

Anonim spunea...

Balsam pentru suflet sunt versurile tale. Este placut sa descoper ca inca exista tineri care stiu ce sa faca cu viata lor, lucruri bune in afara de a se autodistruge atat fizic cat si psihic. Felicitari!!! (Lorelai72)

Unknown spunea...

Mulțumesc frumos Lorelai! :)

Mihaela Popescu spunea...

Imi place descrierea ta! Este foarte...profunda!
Putini oameni reusesc sa exprime in cuvinte(fascinant de bine alese) existenta...Propria lor existenta!
Mult succes in tot ce iti propui!

...fascinant!

Anonim spunea...

Frumoasa descrierea si tot ceea ce este aici :) .. don't give up writing ;;)

darklaurinho spunea...

Interesanta pasiune ma bucur ca am descoperit acest blog.Perfectiunea este scopul pentru care unii alearga toata viata,nestiind ca nu exista.Apropierea de perfectiune iti face viata grea,dar in acelasi timp te face dificil si interesant.Mentalismul este o apropiere de perfectiune si este in acelasi timp ceva frumos si interesant,dar de asemenea este si o povara permanenta sa-i studiezi pe cei din jur.Viata ne ofera alegeri poti sa alegi varianta simpla sau cea complicate,depinde de cat de puternic si spiritual esti.
P.S.sunt impresionat de acest blog.Felicitari si tine-o tot asa!

Anonim spunea...

frumoasa autodescriere. Esti TU si atat, in rest nu conteaza

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu